Nyheder

25. 11. 2021 - 10: 16
Endelig blev det igen tid til overrækkelser af OCN beviser.

På Faxe Sociale Udviklingscenter var det igen blevet tid til overrækkelse af OCN beviser. Det blev til mange beviser denne gang, hvor det også var første gang vi kunne afholde det i vores Musiksal. Musikholdet slog også tonen an til fællessang og gav en minikoncert til sidst. Alt i alt en dejlig dag, med glade og stolte elever og borgere.

Læs mere om OCN dokumentationsformen her: https://ocn-danmark.dk/ocn-metoden

24. 02. 2021 - 12: 36

I stedet for at få tilsendt de kopper og mundbind, som direktionen i Faxe Kommune havde bestilt, valgte borgmesteren selv at komme forbi. Han ville gerne lige hilse på og se stedet, så Marie fra Trykkeri og Medie viste rundt og overrakte krus og mundbind.

21. 01. 2021 - 14: 48

Her er Varny, den passionerede mand til venstre på billedet – han er guide i Gadens Stemmer, Faxe og bruger af Værestedet 76F i @Faxe Kommune.

Varny var første mand, som i aftes, var med i en ny serie ”Stemmer fra gaden” på @TV2 Øst.

Varny fortæller om et succesfuldt arbejdsliv, som endte med et forlist ægteskab og indlæggelse i psykiatrien – udsat og ensom. Og om at kæmpe sig tilbage til håbet og lyset i livet.

Gadens Stemmer Faxe har en drøm om, i samarbejde med Faxe Kommunes skoler, at invitere 9-10 klasser på en byvandring som en del af undervisningen J

14. 01. 2021 - 11: 58
Opmærksom på afstand og brug af mundbind

På FSU har vi hele tiden opmærksomheden rettet mod corona-restriktionerne og tager alle de forbehold vi kan, for at passe på os selv og hinanden. I dag har Nicky og Marie designet og trykt 20 stk. stofmundbind med afstandsdesign. Alle borgere og elever, som ønsker at gå med mundbind, når de er på FSU, kan få udleveret 2 stk. Kontakt personalet for mere information.

22. 12. 2020 - 09: 27
Merry Christmas fra Elena

Kære alle på FSU

Så blev det jul igen.

Det har været et år med op og nedturer. Vi blev lukket ned i sommers, på grund af corona.

Det skal ikke gå ud over os. Vi skal alle have en god jul og godt nytår.

Jeg ønsker jer alle sammen en god jul med gaver og god mad.

Og så må i alle komme godt ind i det nye år.

 

Mange Julehilsner fra Elena på Trykkeri og Medie

24. 08. 2020 - 11: 36
Stort tillykke til Tobias, Camilla, Cecilie og Mathias

Fredag d. 21. august afsluttede Tobias, Camilla, Cecilie og Mathias deres Særlig Tilrettelagte Uddannelse efter 3 år, med dimission fra Faxe Sociale Udviklingscenter. Det blev til en hyggelig dag, med taler fra elever, læst op af personale og fra daglig leder Anette, samt musik og sang fra musikholdet. Der blev overrakt beviser, diplomer og  livets rygsæk og det hele sluttede med sandwich og kage. 

18. 08. 2020 - 11: 45
Gadens Stemmer går BYVANDRINGER, nu også i Faxe og Haslev

Selvom der har været sommerferie har der været gang i byvandringerne og pressen har deltaget og vist stor opbakning, nedenfor finder I et  link til et indslag lavet af DR P1 Kulturen.

https://www.dr.dk/radio/p1/kulturen-pa-P1/kulturen-pa-p1-2020-07-22?fbcl...

FSU på virksomhedsbesøg
25. 06. 2020 - 13: 30
I dag er FSU på virksomhedsbesøg i Biografen Kanten i Faxe. Vi skal møde Henrik og høre om hvordan det er, at arbejde i en biograf. Vi skal se lidt klip fra film og se operatør rummet. Vi glæder os.
27. 05. 2020 - 14: 09
FSU kan også noget med hyggeligt samvær og pandekager over bål.

På en helt almidelig onsdag i slutningen af maj, var der dømt pause fra græsslåning, dansk og matematik, malerarbejde, pakkeri og alle de andre aktiviteter, for at pleje hyggen med  bål og pandekager på flere afdelinger af FSU. På industriparken måtte de forskellige hold møde op i mindre grupper, for at mindske smitterisikoen af corona. Det forhindrede ikke folk i at hygge igennem med boldspil og dejlige pandekager fra bål. På Kernen brugte de helt særlig bålpandekagepander og nyd også solen og en lun pandekage.

24. 01. 2020 - 11: 44
”FSU satte gang i fællessangen, blandt hundekiks og friske medarbejdere hos Chrisco i Køge”.

”FSU satte gang i fællessangen, blandt hundekiks og friske medarbejdere hos Chrisco i Køge”.

En video fra koncerten er lagt på Chrisco´s facebook, hvor de blandt andet skriver "Chrisco har i dag haft besøg af ”The FSU Band”, som gav os den dejligste syng-med-koncert, vi længe har oplevet. Vi er helt høje endnu, og vi går stadig og synger på sangene." Læs mere her (klik på video, på siden): 

https://www.facebook.com/Chrisco.dk/?epa=SEARCH_BOX